FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Бабин Яр

Вшанування жертв Бабиного Яру з нагоди 75-ї річниці жахливих подій, які чинили німецькі фашисти на території України 1941 року, відбулося в Ільницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

29-30 вересня в школі відбулося ряд заходів, які нагадали про нациські злочини. В кожному класі були проведені виховні години; зроблена виставка світлин та літератури про те як це було а також конференці «Геноцид Бабиного Яру».

В роботі конференції взяли участь вчителі та учні школи. Вчителька Бойко М. П.,яка підготувала і провела захід, залучила до роботи старшокласників, які зібрали та упорядкували дуже цікаву інформацію про геноцид єврейського народу.

Присутні побачили і почули презентаційну роботу учениці 10-го Б кл. Тернинко П., в якій було висвітлено інформацію про те чому саме в Бабиному Яру так багато розстріляно євреїв, які пам’ятники зведені на місцях масового розстрілу та інше. Учні ділилися своїми знаннями та інформацією про те, що дізналися. Цікавою була відео документація про те як все відбувалося. Всі присутні були вражені побаченим та почутим.

Підводячи підсумки конференції, вчителька, закликала всіх прикладати зусиль для того, щоб подібне ніколи не повторилося.


/Files/images/Бабий_Яр_в_Киеве.jpg /Files/images/images.jpg /Files/images/20160930_114518.jpg/Files/20161003_074801.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 454